5 полезни продукта, които ще направят шофирането през зимата по-приятно

Шофирането не винаги е удобно поради факта, че човек прекосява огромни разстояния докато тялото му не извършва кой знае какви движения. Именно затова за мен е важно да си подсигуря максимален комфорт при пътуване за да бъде времето прекарано в автомобила по-приятно. 

5 полезни продукта, които ще направят шофирането през зимата по-приятно
5 продукта, които ще направят шофирането през зимата по-приятно

Зимата е един от любимите ми сезони в който празниците и почивните дни са толкова много, че по това време срещите с близките ми хора винаги са най-приятни и на човек му се иска да се види с всеки член от семейството си. От баба и дядо, които живеят далеч в провинцията и за мое съжаление успявам да посетя едва два-три пъти годишно, до братовчедите в Пловдив, София и Варна с които можем да се видим само през уикендите.

Шофирането не винаги е удобно поради факта, че човек прекосява огромни разстояния докато тялото му не извършва кой знае какви движения. Именно затова за мен е важно да си подсигуря максимален комфорт при пътуване, за да бъде времето прекарано в автомобила по-приятно. 

С настъпването на студените месеци всички имаме нужда от допълнителни удобства, които да предпазват телата ни и същевременно ние самите да се чувстваме уютно. Това са продуктите, които биха могли да ви помогнат.

1. Зимна шапка с която ушите ви никога няма да мръзнат

Започваме с един от най-важните аксесоари без който всеки шофьор би се чувствал доста уязвим, именно удобната шапка за път. 

ЗИМНА ШАПКА CRUISING FUR

СКИ ШАПКА CRUISING FUR, СИВА WEDZE

Тази шапка е създадена, за да осигурява ефикасна защита против замръзване в изключително студено време. Полиестерната подплата предпазва главата от премръзване и превръща този модел в истински победител на пазара. Шапката е изключително подходяща за носене и в градска среда, поради модерният си външен вид. Поддръжката й е лесна, а гаранцията на този продукт е цели 2г.

2. Топли ръкавици vs Студен волан

Шофирането в студено време оказва голямо влияние върху крайниците, които много лесно могат да премръзнат. С този продукт студените ръце върху волана могат да бъдат избегнати. 

ДОЛНИ РЪКАВИЦИ ОТ РЕЦИКЛИРАН ПОЛАР

Нека ниската цена да не ви подвежда - те са незаменими що се отнася до топлина. Предназначени основно за любителите на преходите, тези долни ръкавици от рециклиран полиестер ще ви осигурят мекота и топлина в хладно време и ще ви спестят неприятния хлад докато държите волана.

3. Очилата за които няма да съжалявате

Много пъти съм бил заслепяван от насрещното слънце и винаги съм съжалявал, че не съм се сетил да защитя очите си с подходящите очила. След няколко проби на различни модели се убедих, че това са очилата от които наистина имам нужда.

СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА ЗА ПРЕХОДИ MH140, ЗА ВЪЗРАСТНИ, КАТЕГОРИЯ 3, СИНИ QUECHUA

Това са най-практичните очила що се отнася до съотношение цена - качество. Стъклата с UV защита блокират 100% от вредните лъчи, а категория 3 ви предпазва от отблясъци. Те са леки и се захващат стабилно - идеалната защита при преходи и дълги разходки, а освен това и стоят добре когато сте зад волана!

4. Чорапи за сухи и топли крака

От край време се знае, че подходящите чорапи са удобството от което всеки здравомислещ човек няма как да се лиши. Опитът е доказал, че краката са едни от най-важните части на тялото, затова и изборът на топли чорапи е толкова важен.

ЧОРАПИ ТИП ТЕРЛИК NH500 LOW, 2 ЧИФТА, ЧЕРНИ QUECHUA

Тези чорапи чорапи осигуряват удобство и поддържат краката сухи, като същевременно не причиняват запарване. Подходящи са за зимата, като в студено време са просто незаменими. Идеални са за всеки, който прекарва доста време зад волана.

5. Удобни обувки, които да не засядат между педалите

Всички шофьори знаят, че обувката е от значение и отдават нужното внимание при избора на този аксесоар. Удобните и топли обувки са гаранция за едно по-свободно и енергично движение, като в този конкретен случай продуктът е съобразен и с желанието на шофьорите за подметка, която да не се плъзга и да не засяда между педалите.

МЪЖКИ НЕПРОМОКАЕМИ ТУРИСТИЧЕСКИ ОБУВКИ ЗА ПРЕХОДИ В СНЯГ SH520 Х-WARM MID, СИНИ QUECHUA

Това са едни от най-удобните и топли обувки, които определено вдъхват доверие. Удобни са за шофиране, освен всичко друго тези обувки разполагат и с мембрана, която осигурява оптимална непромокаемост. В заключение: Шофирането винаги може да бъде приятно когато човек е екипиран подходящо за студено време. Всички продукти са избрани по критериите удобство и задържане на топлина, което ги прави подходящи при шофиране, но същевременно с това и за планински преходи, което пък ви гарантира и незабравими моменти в планината.