Легендарните Съкровища на Поп Мартин, Вълчан войвода, Драгул и Алтън Стоян [КНИГА]

Легендарните Съкровища на Поп Мартин, Вълчан войвода, Драгул и Алтън Стоян не са художествена измислица, излязла изпод перото на даровит писател. Казвам го като жив свидетел, който със собствените си очи е виждал едно от тях в пълния му блясък.

Легендарните Съкровища на Поп Мартин, Вълчан войвода, Драгул и Алтън Стоян [КНИГА]

Легендарните съкровища на Поп Мартин, Вълчан войвода, Драгул и Алтън Стоян не са художествена измислица, излязла изпод перото на даровит писател. Казвам го като жив свидетел, който със собствените си очи е виждал едно от тях в пълния му блясък. Съвсем реални са, скрити на места до които мъчно може да се стигне. Единственият начин да се открият е по нишаните оставени от старото време. Освен това трябва и доза съобразителност - нивга да не се взимат ортаци при търсенето, че после да развалят работата и да има кавги. 

Търсенето на едно съкровище не е лесно. Минава се през много перипетии, тегоби, пречки, всяка от които може да се окаже последна за всеки тръгнал да търси имането без достатъчна подготовка. Освен това се иска и упоритост, която да помага след като човек започва малко по малко да губи кураж и се пита дали въобще ще открие нещо. Но нека да започнем от началото: